Det är vi som jobbar i och med Folkets Hus

 

Hasse Boström, VD

Hasse är VD i fastighetsbolaget och ordförande i Folkets Husföreningen. Det är han som är chef, ansvarar för verksamheten och stimulerar till förnyelse och utveckling.

 

Jessica Lindfors, konferens- och mötesansvarig

Jessica hjälper dej som vill hyra någon av våra fina möteslokaler för fest, möten eller konferens. Hon har mångårig erfarenhet från restaurang- och hotellverksamhet. Med självklarhet och ett gott humör delar hon gärna med sig av sina kunskaper, allt för att du ska få ett lyckat arrangemang hos oss.

 

Moheb Moheb Khan, ansvarig för miljö och lokalvård

Moheb ser till att det är rent och fint hos oss, både i konferenslokalerna och i de gemensamma utrymmena i fastigheten.

 

Sami Odisho, fastighetsskötare

Sami hjälper Pelle med det som kan behövas. Han har tidigare arbetat i huset som egen företagare och genom sin genuina noggranhet ser han till att det mesta fungerar som det ska. Sami ansvarar för att husets alla lås- och säkerhetsrutiner.

 

Solveig Karlsson, ekonomiansvarig Folkets Husföreningen

Solveig håller reda på oss, men framför allt våra siffror. Hon sköter bokföring och redovisning,  i Folkets Hus föreningen. Solveig finns inte alltid hos oss utan jobbar vanligtvis tisdagar.

 

Lotta Öhman, ekonomiansvarig Fastighetsbolaget

Även Lotta har en förhoppning om att reda på oss våra siffror. Hon sköter bokföring och redovisning såväl i Fastighetsbolaget. Lotta jobbar någon eller några dagar i veckan beroende på hur mycket vi har att göra.

 

Max Kurtson, proramchef

Max är ansvarig för biografen och teatern Facklan. Max träffar ni även i biokassan säljandes biljetter, poppandes popcorn och vägleder vår publik. Max hanterar med glans våra liveföreställningar och driftar tekniken och programmet i bio- film- och möteslokalerna.